fallens dagar

/Stickadtröja Veromoda/Blus Rut.m.fl/Shorts H&M/Skor Palladium/
 
Hej!  Igår eftermiddag åkte jag tillsammans med Elin och Nellie ner till stan för att dra oss runt bland alla folk eftersom det är fallens dagar i Trollhättan denna helgen. Var inte där så långt in på kvällen eftersom jag varken var på humör och var väldigt trött. Ska strax dra ner till stan igen så hoppas på en toppenkväll. Puss!

collage-tavlor

 
 
 Äntligen!! I lördags blev äntligen mina collagetavlor färdiga. Köpte ramar och fotopapper i våras eller om det var redan i vintras men i fredags gick äntligen jag och min systers skrivare ihop och nu sitter tavlorna uppe på min vägg. Nu är mitt rum lite mer "personligt", det var på tiden!

packar!!

(bilder sen sommaren -11)
 
Hallå! Vaknar riktigt tidigt nu på dagarna, redan vi 9 och det är riktigt bra tycker jag. Just nu håller jag på att packa min resväska till nästa vecka då jag och brudarna ska tåga upp mot norrland! Blir riktigt taggad när jag samtidigt håller på att uppdatera min spotifylista. Hoppas på en riktigt grym vecka så hoppas vädret bjuder på det bästa den veckan. Vi hörs om en stund när jag har gjort mig iordning. Puss!!
 

Hunky dory

 
Fick en fråga om var jag har köpt min blus. Den är köpt från Nelly.com och har märket Hunky dory, köpte den på rean för runt 600 kronor :)

ytterligare ett tag

Hejhej! Har inte varit inne här på ytterligare ett tag och såg nu att det har blivit lite förändringar på blogg.se, så hade tänkt att ta mig några minuter och kolla vart alla grejor ligger haha.

Iallafall så blev det att gå upp kvart i sju i morse för kvart över åtta kom Elias och Alex syster Mikaela och hämtade mig för att åka vidare mot gothia och kolla på när Alex spelade, gick bra för dem då de vann med 4-0. Nu blir det att vänta tills Alex svarar på sin iphone så jag kan åka och hämta mitt fritidskort som kanske behövs imorgon ifall det blir att åka ner då med fast med tjejorna. Vi hörs senare, puss
 

fredag den trettondeHej! Igår så ägnade jag hela min dag i Göteborg tillsammans med Nellie och Linda. Blev inget köpt men en massa mat och andra godsaker blev det iallafall, toppen. Idag är mitt humör på topp och är riktigt hyper faktiskt. Nu ska jag iallafall städa mitt rum och sen blir det att göra iordning sig så kanske det blir att dra ut och knäppa några kort om humöret håller och vädret blir som man vill.


Medan jag har varit borta
Hej mina fina! Medan jag har varit borta har inte något jättespeciellt hänt förutom att över hela helgen och fram tills igår har det varit en tjej ifrån nya zeeland här så har blivit engelskaprat hela dagarna, dock har jag försökt att säga så lite som möjligt då min engelska inte är så bra och den blir ännu sämre då jag är nervös.
I förrgår kom även Alexander hit halv sju på morgonen haha, blev en heldag med honom då jag även sov hos han och spela bilspel på kvällen.från det senaste


NYTT: Shorts Ginatricot. BH H&M.

Hej! Vad har jag gjort det senaste dagarna egentligen? Haha typ ingenting. Har iallafall varit på boråsdjurpark och i söndags eller om det var lördags sov även min Alexander här. Har för det mesta njutit av sommarlovet och tagit det lugnt eftersom jag kommer ha nästan varje vecka fullt upp nu för det är snart som gothia,fallens, norrlandsresan och cypern är och sen är sommarlovet slut, typ. Går fort som bara den och det har redan gått 3 veckor om inte mer? Ska iallafall krypa ner till sängs nu så jag vaknar i tid och kan ta en powerwalk innan frukosten imorgon. Puss!