i höst.

 
HÄR HÄR HÄR
 
I höst kommer ett par skinnhandskar, en ny fuskpäls och ett par "over knee shoes" finnas i min höstgarderob. Har till och med fuskat och fixat alltihop redan nu. Skinnhandskarna samt ett par over knee shoes hittade jag igår när jag var på Torp tillsammans med min mamma och syster. Jackan provade både jag och min syster inne på veromoda, tyvärr fanns den inte i min storlek så det var bara min syster som fick med den hem. Däremot klickade jag hem den på deras hemsida igår och fick en go rabatt på det.
Höst är nog mer min årstid tillsammans med våren, så mycket snyggare kläder då. Vad tycker ni om att hösten är på gång? Själv har man ju jobbat hela "sommaren" (om man ens kan kalla den så i år) så för mig gör det inget om det blir höst redan nu. 

Sista dagarna i augusti

 
 
 
 
 
 
 
 
 

slippers

 
äääälskar mina tofflor jag köpte inne på sko punkten innan min studentresa. Om ni har tur finns de fortfarande kvar på rean. Snygga att ha både till stranden och till vardagsoutfiten tycker jag.
 
Har varit borta ett tag nu, jobbar fortfarande hela dagarna och har inte hade någon inspiration. Hoppas den kommer tillbaka snart när jag kommer in i andra rutiner och börjar göra mig iordning på dagarna igen (haha). Går upp en kvart innan jag ska åka till jobbet och går runt i jobbkläder hela dagarna. Aja, nu ska jag äta och sen kolla serier innan det blir sängen. Puss

B.L.A.C.K

 
Untitled #173