10

 
 
Vad åt du till frukost imorse?  Imorse åt jag endast vaniljyoghurt till frukost. Kan inte äta frukost så tidigt på morgonen eftersom att jag börjar redan 6:30. Har även lunch redan klockan 10 på morgonen så vill inte äta för mycket heller!

Vad lyssnar du helst på i sommar? Partymusik helt klart! Men även svenska klassiska låtar som är lite romantiska, ex Tommy Nilsson eller Mauro Scocco. Bästa sommarmusiken helt klart. 

Vilken tid på morgonen vaknar du? Nu när jag jobbar på Posten varje vardag så är jag tvungen att ställa klockan på 5:45. Annars om jag inte hade haft något sommarjobb så hade jag troligen sovit fram tills att klockan var runt 10.

Hur ser du oftast ut till vardags? Nu går jag endast runt i blåa postenkläder, träningsskor, osminkad och uppsatt hår. Vanligtvis annars så har jag svarta jeans, primeboots och olika typer av toppar beroede på vad det är för väder och vilket humör jag är på. Japp, min klädsel speglar ofta mitt humör eller om jag är trött eller pigg. 

Vilka är dina ofta använda emojis? Emojin med hjärtögon, vanligt rött hjärta, flörtsemojin och emojin som storlipar. 

Är du allergisk mot något? Allergisk vet jag inte om man kallar det men är känslig mot laktos. Får väldigt lätt ont i magen om jag äter saker med mycket laktos i, så hemma dricker jag endast laktosfri mjölk osv. En annan sak jag är lite extra känslig mot är vissa typer av parfymer, vet inte om jag är allergisk men vissa specifika parfymer vet jag att jag inte klarar av tyvärr då det sätter sig på mitt känsliga huvud direkt.

Vart skulle du vilja resa just nu? Till ett varmt land tillsammans med Alexander eller till USA med någon som vill shoppa och få se så mycket som möjligt när man väl är där. 

Senast tre inkomna sms? "skitbraaaa <3", "Lagar mat nu, kom <3"  och "Ok". 

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? En sån där typisk sak som de flesta ville, sångerska eller frisör. Det roliga är att jag verkligen inte skulle kunna tänka mig något utav dem idag, kan varken sjunga eller greja med hår. Kan knappt göra en fläta på mig själv..

Vad grät du senast åt? Ett slut på en film, då kom  några tårar som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte visa vilka skönhetsprodukter du använder? Hårvård, hudvård och smink?? Superbra blogg!

2015-07-14 @ 19:41:41

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0