beauty needs

 
Untitled #184
 
 
 
Anastasia contourkit/HÄR, Läppglans från Clarins/HÄR, Naked skin concealer/HÄR, Gerard kosmetics läpproduker/HÄR, Sleek's highlightpalett/HÄR, Contourpennor från smashbox/HÄR, Chanelrouge/Kicks, Ögonskuggspalett från The Balm/HÄR, Primerwater från smashbox/HÄR, Settingspray från urban decay/HÄR.
 
 
Såg precis att kicks har fått in contourpennorna från smashbox igen. Blev så himla sugen på att klicka hem dem och setting sprayen från urban decay. Kliar i fingrarna när man står i "väntekö" på något och sen får mejl om att det finns i lager igen. Men app, får hålla mig ifrån beställningarna nu o bara inhandla julklappar samt önska att något ligger under granen om en och en halv månad istället. Tycker själv att det är jobbigt när man köpt någonting till någon och sen ser att personen har köpt det själv, jobbigt läge. 
 
//Nu ska jag sätta på en ny film "polarexpressen" (världens bästa julfilm) och fortsätta kurera mig. Har varit så himla sugen på salt nu när jag har varit hemma dessa två dagar? Känner ju ingen smak på det sättet men salt har jag varit jättesugen på. Sen hade ju inte en ben&jerry varit fel heller. 

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0