Bekännelser #13

Samlade på mig lite onödig fakta nu på kvällskvisten. Efter två väldigt stora koppar kaffe så är jag äntligen pigg igen efter denna jobbiga dag. Håller på att bli sjuk igen, ont i kroppen och ont i halsen. Tur att alvedon och Ipren finns. Troligen Alexander som har varit sjuk i flera veckor som har smittat mig.. 
 
 
 
1. Jag försöker att busa (applicera brun utan sol) mig en gång i veckan. Helst fredagen så att man kan få bort eventuella fläckar under helgen, typ mina händer och armbågar. 
 
2. Superdupersugen på att börja vlogga (spela in videos istället för att göra inlägg genom att skriva). Tycker personligen att det är så mycket roligare att kolla på hauls osv när folk spelar in än när det bara är bilder. 
 
3. Älskar att juletiderna börjar smyga sig på. Det bästa jag vet är att köpa samt beställa julklappar till mina nära och kära, och sen få slå in dem fint. Jag vill helst slå in mina paket själv, jag vet hur jag vill ha det om man säger så. Jag tackar inte nej till kartonger men vill gärna klä in paketen i papper o snören heeelt sjääälv. Så ni vet typ. 
 
4. Jag sminkar mig aldrig på vardagarna nu för tiden, därför känner ni inte igen mig om ni ser mig (skämt o sido ...förhoppningsvis). Hade gärna velat sminka mig på vardagarna då jag mår bättre o blir gladare om jag får känna mig lite fin när jag kollar mig i spegeln om dagarna haha, ego? Däremot så säger min kropp emot när klockan ringer på morgonen. Väljer alltså att sova i 40 min mer än att sminka mig, så är läget. Får helt enkelt undvika speglar så mycket som möjligt. 
 
5. Är jättenoga med att låsa ytterdörren samt stänga fönster osv när jag är ensam hemma. Är nästan aldrig ensam hemma, men när jag väl är det och speciellt nu när det är mörkt hela tiden, så är jag jättenoga. Alltid varit det men det senaste året har jag varit extrem. Mörkrädd o hatar att va ensam hemma på eftermiddagar/kvällar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0