Q/A

I brist på annat så tänkte jag att detta kunde vara lite kul. Gillar själv att läsa sånt här eller "saker ni inte visste om mig", så jag bjuder på detta. Annars så ska jag gå o lägga mig, så passar på att säga godnatt nu! Puss

 

Vad handlade din senaste dröm om? 

Detta är ju jättesvårt att komma ihåg då jag antingen inte kommer ihåg någonting efter nattens alla drömmar när jag väl vaknar, eller så glömmer jag oftast av dem under dagen. Har ingen aning faktiskt!

Vad är din sämsta egenskap? 

Att jag oftast har väldigt svårt att säga nej tror jag. 

Hur många kuddar har du i din säng? 

Vanliga "sovkuddar", så 5. Annars har jag 9 stycken tillsammans med mina "prydnadskuddar". Sover ju dock bara på 2 stycken, och helst ska de vara lite "utslitna". Klarar verkligen inte av att sova på kuddar som är för stoppade och puffiga, får nog börja köpa dunkuddar så att dem anpassar sig efter huvudet lite bättre..

Föredrar du poolen eller havet på semester? 

Haaaavet!! Lääätt, är inte pooltypen då jag dels tycker att det är lite äckligt, oftast för mycket klor och inte alls samma semesterfeelings. Jag åker utomlands för att komma till det varma havet!

Ditt drömjobb? 

Detta är en såå svår fråga då jag hela tiden kämpar med att komma fram till vad jag vill göra i framtiden och vad jag ska börja läsa.. Just nu när jag har provat på i alla fall två typer utav yrken så faller sig handeln mig i smaken mest. Men samtidigt vill jag något mer känns det som.. Som sagt, svår fråga.

Utekväll/fest eller hemmamys/kväll? 

Jag är ju den där typical hemmatjejen så jag måste ju säga hemmakväll. Det betyder ju inte att man behöver vara hemma ensam utan att man lika gärna kan partaja hemma eller bara "hänga". Men sen kan det vara sjukt kul att dra ut när jag väl gör det. Skulle dock inte säga att jag föredrar festkvällar före myskvällar. 

Vad dricker du när du är törstig? 

En sak som är säker är att jag är sjukt dålig på att dricka, det är inte ofta jag känner den där "törstiga känslan" om man säger så. Ofta dricker jag endast när jag äter något, så som frukost, lunch, middag, mellis osv. Dock så blir det mer drickande nu när jag springer i trappor så mycket, och då är det självklart vatten. 

Vad gör du hemma en helg när du inte har något planerat?

Oftast tycker jag att det kan bli rätt jobbigt att bara vara hemma en helg och inte göra någonting. När jag är hemma en helg så brukar det oftast bli en sväng till överby, något spontant som bio eller en rejäl städomgång. Jaapppp, jag städar alltid när jag är rastlös och inte har någonting att göra. Om jag får säga det själv så är det inte ofta som jag går hemma och har ett stökigt rum.

Vad äter du till frukost? 

Äter aldrig frukost nu när jag börjar 06:30 varje morgon, för tidigt för min del. Bara växer i munnen och tar alldeles för lång tid. Men på helgerna blir det ofta min supergoda chiapudding med hallon, riskakor och knäckebröd tillsammans med skinka och avokado och självklart kaffee!

Favoritplagg i garderoben?

Denna frågan är väldigt lätt just nu. Är beroende utav mina nya coatade byxor från only/veromoda med sömmar på benen. En annan favorit eller favoriter är alla mina pälsjackor som jag äntligen kan använda. Pälsjackor, skinnimitation, trenchcoat's, boots och overknee shoes är höstens måsten enligt mig. 

Favorit på skönhetshyllan?

Min nya hoola bronzer från benefit, min "nude sensation fluid foundation" från IsaDora, min highligter från TheBalm, min beautyblender samt mitt nya rouge från NARS. 

Vad lyssnar du helst på för musik?

Jag är personen som helst lyssnar på så kallad "partymusik", det ska alltså vara en del fart i det. Ingen Håkan Hellström eller Dani M som ligger på mina topplistor. Dock gillar jag ändå att lyssna på det mesta. 

Skönhetstipsen du använder dig av? 

*Använd dig utav såkallat ansiktsvatten. Har hört mycket att detta är helt onödigt men trots att jag använder en riktigt bra sminkborttagning och är riktigt noggrann så kan jag alltid få små rester på mina bomullsrondeller när jag använder mig av ansiktsvatten. Supertips!

*Gå och köp dig en riktigt bra brun utan sol samt ett par skubbhandskar istället för att sola en massa solarium i höst och vinter. Jag är supernöjd över min från st tropez.

*Om du märker att din mascara håller på att torkar ut och du inte har tid eller råd att köpa en ny. Om du eller någon annan i familjen använder sig utav linser, droppa jättelite linsvätska i din mascara. Om du inte har det så funkar även vanligt vatten (om det krisar sig). Gjorde detta ofta när jag inte gillade att lägga pengar på smink, funkade jättebra och tjänade nog in en hel det pengar på detta. 


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0