Stiletto Ankle Boot

 
 
Passade på att klicka hem dessa snygga klackar när Nelly började sin mellandagsrea. IN LOVE! är jag. Så stilsäkra. Använde dem på nyår, vilket visade sig att dem var väldigt lätta att gå i också, trots den smala klacken och ingen platå. Har börjat gilla klackar som inte har någon platå faktiskt, trodde inte att det skulle vända så snabbt. Hoppas ni mår bra, pusss
 
HÄR hittar ni dem om ni vill ha likadana!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Måste höra hur de är i storlekarna? Har du den storleken du vanligtvis har? Lätta att gå i om man är relativt van i att gå i klackar? trånga på något vis? eller något annat du vill dela med dig av? Och är skaftet smalt? Jätte tacksam för svar!
Trevlig helg, Amanda

Svar: Hej! Jag har vanligtvis strl 36-37, i dessa tog jag 37 då jag såg att vissa tyckte att den var lite mindre i storleken, eftersom att skorna blir så smala framtill. Så jag tycker att storleken är hyfsat normal ..men hellre att man går upp en storlek än att gå ner en :) Trivs jättebra i skorna, samt att jag själv tycker att de är hyfsat lätta att gå i. Som du säger, om du är van att gå i klackar så ska dessa inte vara mycket svårare. Det enda jag hade svårt för, var att gå i trappor i och med att skon är längre fram än en "vanlig sko", vilket gör att man lättare slår i spetsen på skon i trappan ifall du förstår vad jag menar!
Hoppas du blir nöjd med svaret, hör annars av dig om du undrar något mer! Kram Linnea!
linnea jensen

2016-01-30 @ 18:08:41

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0